Een twist op een klassieke ‘boulevadier.’ Bestaat in principe uit gelijke delen campari, vermout en whisky. Wij zijn hier gegaan voor een iets pittigere en kruidigere bourbon die goed samengaat met de diepte van koffie en kersen. Als je van een bittere cocktail houdt of een stap wilt maken naar de bittere cocktails is dit een mooie start!
Benodigdheden:
mixing glas, lepel en ijsblokjes
30 ml rye whisky
20 ml rode vermouth
20 ml campari
50-100 ml Bakkie Bruis kers Kenia
2 amarena kersen
Serveerstijl:
een nick & nora glas
Methode:
Koel je glas af door er voldoende ijs in te doen. Het allerbeste zou zijn om je glazen in de vriezer te bewaren. Eerlijk is eerlijk, dat heeft niemand van ons team in de homebar.
Meng je whisky, vermouth en campari in een mixing glas met veel ijs. Roer dit voor ongeveer 40 seconden.
Zeef dit smaakvolle mengsel in je gekoelde glas zonder ijs.
Maak af met 50-100 ml Bakkie Bruis kers Kenia en garneer met twee amarena kersen.